Set de oale foarte eficiente pentru aragazul de camping. Ideea din spatele oalelor Primus PrimeTech este eficiența - aragazul de camping ar trebui sa poata profita de fiecare gram de combustibil. Sunt potrivite pentru drumeții care doresc un rucsac mai ușor, vor doar să aștepte o perioadă scurtă de timp până să fiarbă apa și vor să se bucure mai mult de natură.

Datorită unui schimbător de căldură integrat pe fundul cratiței, eficiența va crește cu 50% față de oalele tradiționale. Aceasta înseamnă că apa fierbe mai repede și combustibilul tine mai mult. Acest lucru înseamnă de asemenea, că poți transporta mai puțin combustibil, ceea ce este bun atât pentru portofel, pentru spate, cât și pentru mediu.

Oala PrimeTech este realizată din aluminiu dur anodizat, care are o bună distribuție a căldurii și nu ruginește. De asemenea, are la interior un strat ceramic antiaderent, care facilitează gătirea și curățarea. Al doilea vas este din aluminiu anodizat dur, cu design traditional fara schimbator de caldura. Ambele vase au 1,3 litri, bune pentru 1-3 persoane.

Un capac transparent din Tritan® cu sită integrată și mânere din silicon rezistente la căldură, care iti fac mai ușoare unele sarcini, cum ar fi turnarea apei de la pastele fierte. Clestele inteligent de prindere este la fel de stabil ca un mâner fix și flexibil și poate fi blocat pe oala pentru o manipulare ușoară și sigură.

  • Inaltime: 10,8 cm
  • Volum: 1,3 l
  • Greutate: 524 g
  • Diametru: 17,8 cm
10010530

Sezonalitate
allseason

16 alte produse in aceeasi categorie: