Despre Sport Virus

Compania romaneasca Travel Sport a luat fiinta in anul 1997, din pasiune pentru natura, in special pentru munte.

Compania activeaza pe piata autohtona de vanzare echipamente outdoor din anul 1997. Relatia stransa cu alpinisti, echipe de Salvamont si iubitori ai muntelui ne-a ajutat sa ajungem azi in punctul in care putem oferi clientilor nostri unele dintre cele mai bune branduri de outdoor:

  • Millet Franta – infiintat in anul 1921 de catre Marc Millet, un mic producator de sacose si rucsacuri mici. In 1945 , fii sai Raymond și René Millet dezvolta impreuna cu alpinistul Louis Lachenal primul rucsac adaptat pentru alpinism. Se poate spune ca brandul s-a nascut la poalele Mont Blancului si a devenit astazi numarul 1 in Franta, cel mai cunoscut producator de haine, incaltaminte, echipament tehnic de alpinism, furnizor de incredere al Companiei de ghizi “Compagnie des Guides de Chamonix Mont Blanc”.
  • Meindl Germania – infiintat in anul 1683 de catre Petrus Meindl , producator manual de ghete si pantofi. Este unul dintre cele mai respectate branduri de incaltaminte de munte si outdoor, firma apartinand astazi urmasilor Lukas si Lars Meindl.
  • Jack Wolfskin Germania – infiintat in anul 1981, deschide primul magazin propriu in 1993 in Heidelberg Germania ajungand astazi la 924 de magazine proprii pe tot cuprinsul globului si la un numar de aprox. 4000 de distribuitori in toata lumea.

Magazinul din Sibiu

      • Ferrino Italia – companie infiintata de Ferrino Cesare la 1870, primul producator de material impermeabil folosit ca tenda la trasuri si masini decapotabile si care apoi aplica si dezvolta inventia sa la corturi, rucsacuri si echipament montan. In anul 1994 Ferrino infiinteaza la Monte Rosa in Alpi la 3585m altitudine, propriul laborator de testare a echipamentului produs.
      • Primus Suedia - pionieri in productia de arzatoare pentru gatit in aer liber incepand cu anul 1892. Primul arzator Primus pentru expeditie a fost lansat in anul 1911 si l-a insotit pe Roald Amundsen in prima expeditie la Polul Sud. Sir Edmund Hillary și Tenzing Norgay au folosit un arzator Primus pe Muntele Everest când au urcat vârful la 29 mai 1953.

De ce sa alegi Sport Virus?

Echipamente outdoor de la marci de renume.

Branduri de top

Produse facute pentru a te proteja, pentru a-ti oferi confort in natura si pentru a rezista in timp

100% functionalitate si confort

Protectie perfecta in orice conditii. Echipament versatil pentru orice tip de aventura in natura

Iubim natura