Livrare, cost transport, retur produse si modalitati de plata

Livrare

Iti trimitem produsul prin curier rapid GLS. De obicei primesti coletul in urmatoarea zi lucratoare. Exista insa cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore. Comanda pana la ora 14:00 a fiecarei zi lucratoare si vei avea coletul a doua zi (lucratoare). Comenzile primite dupa ora 14.00 pleaca de la noi a doua zi. Comenzile primite de Vineri dupa ora 14:00 pana Luni ora 14:00 vor pleca Luni.

Cost transport

Transportul costa 10 lei sau este Gratuit la comenzi peste 300 de lei.

Retur produse

Conditii generate de returnare: Ordonanta de guvern O.G. 130/2000 privind contractele la distanta permite utilizatorilor sa returneze produsele achizitionate la distanta, fara a invoca vreun motiv, daca cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului ori daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale.

Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data notificarii in scris de catre consumator.

Notificarea se face prin mail la adresa office@sportvirus.ro , si contine numarul comenzii si ce anume se returneaza (comanda totala sau partiala).

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu alt produs/produse.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice: rupturi, zgarieturi sau alte semne de uzura.

La returnarea produselor, nu cereti plata ramburs deoarece, in acest caz, coletul nu va fi ridicat.

Dupa verificarea integritatii produselor din punct de vedere calitativ si cantitativ, SC TRAVEL SPORT SRL va informa clientul despre modul in care se face returul contravalorii produselor.

Produsele nu se pot returna decat in ambalajul original si impreuna cu toate documentele ( factura, etichete originale). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC TRAVEL SPORT SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SPORT VIRUS prin Travel Sport poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala. Aceste taxe pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului pentru produsele mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat ( EXCLUS Posta Romana).

Dupa perioada de 14 zile calendaristice de la achizitionare, produsele nu mai pot fi returnate.

Modalitati de plata

Numerar, la livrare

Puteti achita contavaloarea produselor comandate chiar la livrare. Pentru a beneficia de acest tip de plata, la informatiile de plata, alegeti optiunea “numerar” ( la sosirea coletului) .

Transfer bancar cu ordin de plata 

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii primite pe e-mail de la noi. Livrarea produselor se va face doar dupa confirmarea alimentarii contului bancar cu suma totala din factura emisa. Pentru a beneficia de acest tip de plata, la informatiile de plata, alegeti optiunea “OP”.