Cardul de fidelitate Sport Virus reprezinta o componenta a politicii Sport Virus de recompensare si fidelizare a clientilor. Se adreseaza doar persoanelor fizice și nu este transferabil.

Care sunt beneficiile oferite de cardul de fidelitate Sport Virus?

În baza cardului de fidelitate Sport Virus beneficiezi de o reducere de 10% la toate produsele, pe www.sportvirus.ro și în magazinele noastre fizice. Reducerea aferentă cardului de fidelitate nu se aplică produselor care deja au prețul redus, dintr-o campanie anterioară sau produselor care se afla într-o promoție actuală.

Cum obțin cardul de fidelitate?

Cardul de fidelitate Sport Virus se emite la o achiziție inițială de minim 500RON de pe www.sportvirus.ro sau în magazinele noastre fizice. Reducerea de 10% se aplică la achizițiile ulterioare.

Fidelizarea pe www.sportvirus.ro

După o primă comanda de minim 500RON contul tău va fi fidelizat în mod automat iar pentru achiziții viitoare prețurile produselor sunt afișate reduse cu 10% conform programului de fidelizare. Împreună cu produsele comandate vei primi și cardul de fidelitate pe care îl poți folosi în magazinele noastre. Fiecare client fidel are dreptul la un singur cont fidelizat pe www.sportvirus.ro.

Fidelizarea în magazinele Sport Virus

La emiterea cardului de fidelitate în magazinele noastre fizice ne poți furniza o adresa de e-mail. Dacă îți vei crea un cont pe www.sportvirus.ro cu această adresa de email, contul va fi fidelizat în mod automat și tu vei vedea prețurile reduse cu 10%.

Datele furnizate la emiterea cardului vor rămâne confidențiale și vor fi utilizate doar în scopul de promovare si marketing. Pentru a beneficia de reducere în magazinele noastre posesorul trebuie să prezinte cardul la fiecare achiziție.

Am primit cardul de fidelitate Sport Virus într-un magazin Sport Virus dar nu beneficiez de reducere pe site.

Această problemă poate să apară fie pentru că nu ne-ai furnizat o adresa de email la emiterea cardului, fie pentru că ți-ai creat contul cu o altă adresă de email decât cea pe care ne-ai furnizat-o. Dacă întâmpini această problemă, la plasarea comenzii te rugăm să ne transmiți în rubrica de mesaje seria cardului și adresa de mail pe care intenționezi să o folosești pe viitor. Vei beneficia de reducere iar contul ales va fi fidelizat (ai dreptul la un singur cont fidelizat pe site-ul nostru).

Cardul nu este un instrument de plată, emitentul nu poate fi făcut răspunzător în eventualitatea utilizării de către posesor a cardului în alte scopuri decât cele stipulate în prezentul regulament.

Posesorul acestui card acceptă și se supune condițiilor prezentate în acest regulament.

Emitentul acestui card ( SC Travel Sport SRL ) își rezervă dreptul de a înceta sau modifica în orice moment acest program, fără o avertizare prealabilă a utilizatorilor.