Rucsac ușor și flexibil pentru drumeții cu bagaj redus și călătorii din cabana in cabana.

Fabricat din materiale durabile G-1000 Eco și G-1000 HeavyDuty Eco, din poliester reciclat și bumbac organic.

Confortabil de purtat, cu bretele de umăr ușor căptușite, centură de șold și un cadru ușor care sustine greutatea redusă. Profilul său subțire și potrivirea pe spate îl fac perfect pentru excursii rapide de o zi, fiind în același timp suficient de spațios și stabil pentru a transporta echipamentul de care ai nevoie pentru câteva nopți distanță.

Practic și pentru călătorii; când este gol, poate fi pliat aproape plat și ambalat într-o geantă mai mare.

Compartimentul principal se încărca pe sus și un fermoar suplimentar pe partea dreaptă oferă acces rapid la conținut. Există un buzunar de siguranță în interiorul compartimentului principal. Capacul detasabil complet poate fi ridicat – de exemplu pentru a ține o saltea izomat sub el – și are două buzunare.

Exista de asemenea, un buzunar frontal cu fermoar și un buzunar lateral extensibil cu curele de reglare care iti permite să depozitezi o sticlă de băut la îndemână. În plus, există accesorii de prindere pentru bețe de trekking sau piolet, cu o buclă și o clemă în curelele de compresie din partea stângă și bucle pe centura de șold pentru fixarea unei genți pentru foto-cameră la îndemână.

Rucsacul este de asemenea, compatibil cu sistemul de hidratare (nu este inclus). Țesătura este impregnata cu ceară și rezistă la umezeală dar exista inclusă o husă de ploaie pentru ploaie persistentă.

  • lungime spate: 43 - 49cm
  • dimensiuni: 60 x 28 x 20cm
  • greutate 1400g
  • volum 35L

10035075

Sezonalitate
allseason

3 alte produse in aceeasi categorie: