Manusi M Touch Vezi mai mare

Millet

Manusi M Touch

manusi subtiri, calduroase

Mai mult

✔ 10% card fidel

160 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • Keep in touch. Usoare, calduroase si cu proprietati de reglare a temperaturii, aceste manusi THERMOSTRETCH ™ LIGHT sunt concepute pentru a manipula dispozitivele digitale in conditii de temperatura scazuta. Sunt prevazute cu insertii speciale pe degetele mare si index.

    Având un design foarte mulat și un aspect discret pentru un cadru urban, își păstrează funcția tactilă fără a pierde căldura. Subțiri dar calde pentru iarnă, mănușile M TOUCH stretch măresc simtul la vârfurile degetelor pentru a face scrisul mai usor.

    Pentru amatorii de zăpadă, fotografi sau muncitori în aer liber, aceste mănuși sunt un must-have pentru toți cei care lucrează în frig.