Bocancii Bergell MFS sunt conceputi de Meindl pentru drumetii montane. Fabricati manual din piele anilină de cea mai înaltă calitate, oferind un exterior robust, dar confortabil, Bergell este un model clasic.
O varietate de caracteristici tehnice sunt incluse în aceasta gheata: piele anilina - anilina este pielea considerata ca fiind de cea mai buna calitate. Aceasta piele este tabacita fara a fi slefuita si/sau vopsita, căptușeală GORE-TEX pentru a oferi protecție la apa, brant Air-Active pentru a redirecționa umezeala departe de picior, talpă Meindl Multigriff Vibram care oferă o aderență excelentă și stabilitate pe toate terenurile.

Cu peste 300 de ani de experiență în crearea de incaltaminte de calitate superioară pentru mers mult pe jos, Meindl a încorporat tehnologii suplimentare pentru a se asigura că Bergell MFS ofera cel mai înalt nivel de confort: sistem de insiretare Digafix pentru o ajustare ușoară, oferind o securitate optimă și reducând presiunea, sistem MFS - spumă cu memorie (folosind căldura corpului pentru a forma la picior) oferă o potrivire personalizată confortabilă și îmbunătățește performanța.

Greutate 780g

10027915

Sezonalitate
primavara-vara

16 alte produse in aceeasi categorie: