Pentru o protecție optimă în zonele cu climă rece, geaca NEBELHORN DOWN HOODY este o alegere excelentă.

Exteriorul este croit din tesatura PERTEX QUANTUM robusta, rezistenta la vânt, fabricata din poliamidă reciclată, iar umplutura este realizată cu puf certificat RDS, cu putere de umplere ridicată.

Poți ajusta gluga și tivul în funcție de nevoi. Pentru o protecție suplimentară împotriva vântului și zăpezii, gluga este echipată cu un cozoroc. Mănușile pot fi purtate cu ușurință peste manșetele interioare care se potrivesc perfect. Cele trei buzunare oferă mult spațiu pentru obiecte mici.

  • Greutate: 720 g (marimea M)

PERTEX® QUANTUM : Material dens din nailon: material exterior ideal pentru jachete ușor izolatoare umplute cu puf sau fibre sintetice.

Țesătura cu plasă fină(ripstop) îl face rezistent la vânt, rămânând în același timp foarte respirabil, moale și suplu. Este fabricat din fibre sintetice robuste, netede, care sunt deosebit de ușor de prelucrat.

Firele de nailon sunt țesute într-o structură mini-fagure, creând o țesătură rezistentă la rupere, durabilă, care poate rezista la utilizare grea. Materialul ultrasubțire este deosebit de rezistent la abraziune, ușor și extrem de ușor de întreținut. Hidroizolația DWR fără PFC respinge ploaia ușoară și zăpada, ceea ce înseamnă că materialul se usucă rapid.

Cu aceste proprietăți, țesătura PERTEX® QUANTUM asigură că izolația de dedesubt se menține umflata - exact ceea ce este necesar pentru cerințele impuse îmbrăcămintei și echipamentelor de exterior.

10030852

Sezonalitate
iarna
Gen
Barbati
Destinatie
Hiking/ Trekking
Oras / Hiking
Rezistenta la apa
Water repellent
Culoare dominanta
negru
verde
Tip umplutura
Puf natural

16 alte produse in aceeasi categorie: