• -10%

Gazul care functioneaza si la temperatura de -22 gradeC

Oricine a folosit un aragaz cu cartuș cu gaz în condiții reci știe acest lucru: cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât este mai slabă performanța arzatorului. În condiții de temperatură scăzută, presiunea cartușului scade sub folosință, făcând ca aragazul să funcționeze cu o putere mai mică sau deloc. Chiar dacă in cartuș mai exista carburant! De ce? Gazul lichefiat nu se evaporă în mod corespunzător cu cât devine mai rece.

Cum functioneazã?

Principala inovație din spatele Primus Winter Gas ™ este Vapor Mesh ™, o hârtie foarte absorbantă în interiorul cartușului, care va menține presiunea mai ridicată, făcând astfel posibilă funcționarea aragazului. VaporMesh crește suprafața pe care combustibilul lichid se poate evapora în stare gazoasă. Suprafața mărită face ca trecerea de la lichid la gaz să fie mai rapidă, iar viteza acestui proces determină presiunea din interiorul cartușului.

Comparatie

Atunci când comparăm două cartușe complet noi (unul dintre vechile modele de cartuse și un cartus Winter gas), diferența nu este foarte notabilă deoarece presiunea este ridicată în ambele, dar pe măsură ce combustibilul din interiorul cartușului este consumat, diferența devine din ce în ce mai evidentă. Cu cartușele "normale" în condiții reci, presiunea recipientului scade sub utilizare, făcând ca aragazul să funcționeze cu o putere mai mică sau deloc. Acest lucru este evident mai ales atunci când utilizați un cartuș care nu este plin. După utilizarea unui cartuș timp de 60 de minute de gătit, un cartuș cu gaz de iarnă este cu aproximativ 9% mai puternic decât unul fără VaporMesh. După 120 de minute de utilizare, acesta oferă o putere cu aproximativ 15% mai mare.

10002723

Sezonalitate
allseason

13 alte produse in aceeasi categorie: