• -20%

TRAVEL WALLET RFID este o modalitate ușoară, robustă, rezistentă la apă și convenabilă de a-ti păstra toate documentele de călătorie esențiale, cărțile de credit, bancnotele și monedele, toate foarte bine organizate.

Căptușit cu țesătură rezistentă RFID pentru protecție digitală a cardurilor de credit.

Portofelele sunt dotate cu o gamă largă de buzunare interne și slot-uri pentru carduri, buzunar pentru numerar, precum și un suport pentru monede, cu fermoar.

Dimensiunile medii și mari pot ține si pașapoarte.

  • căptușit cu țesătură Ultra-Sil rezistentă la apă și țesătură rezistentă RFID pentru protecția cardurilor de credit
  • inchidere completa cu fermoar, rezistent la apă, menține conținutul în siguranță
  • buzunar interior securizat cu fermoar, cu secțiuni divizate


Vă rugăm să rețineți: produsele cu protectie RFID oferă protecție doar împotriva scanării semnalului de putere foarte scăzută emis de un card de credit sau un cip de pașaport. Nu vor bloca un semnal radio de putere mai mare (de exemplu, un smartphone sau o cheie de mașină sau telecomandă de garaj)


GHID MARIMI

  • marimea S: patru sloturi pentru carduri de credit și două sloturi separate pentru bancnote; dimensiuni 9 x 11 x 2cm; 56g
  • marimea M: șapte sloturi pentru carduri de credit, două sloturi pentru bancnote, un suport pentru pix, o husă cu fermoar pentru monede și un buzunar extern pentru cartea de îmbarcare sau itinerariu. Poate încăpea un pașaport. dimensiuni: 10 x 17 x 2.5cm; 93g
10032192

Sezonalitate
allseason

16 alte produse in aceeasi categorie: