Muntii Nostri Harta Cicloturistica Cluj
  • -20%

Harta 100 de excursii cu bicicleta în zona Clujului poartă indicativul MB01, ceea ce-nseamnă că este al primul număr din seria „Hărţi Mountain Bike”. Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor.

Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de cicloturism. T

oate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: ruta traseului verificat pe teren, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală etc.

Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

10007667

Sezonalitate
allseason

16 alte produse in aceeasi categorie: