Furtun cu valva pentru aragaz Primus MF
  • -20%

Suntem convinși că este mai bine să repari decât să înlocuiesti, chiar dacă aragazul tau Primus are câțiva ani.

Acesta este motivul pentru care echipa Primus se străduieste să proiecteze arzatoarele într-un mod care să-ti permită să efectuezi service-ul sau să le repari singur.  De fapt, te încurajeaza pe tine și aragazul tau Primus să vă bucurați de un parteneriat de-a lungul vieții iar noi suntem aici pentru a te ajuta.

Iata ce spun cei de la Primus: "Este firesc ca anumite piese să se uzeze în timp. Gândindu-ne la aceste detalii în faza de proiectare putem identifica ce piese sunt supuse la cea mai mare uzură. Apoi, știind acest lucru, ne putem asigura că înlocuirea acestor piese este atât ușoară, cât și rentabilă. Scopul nostru este simplu - să dezvoltăm produse care durează toată viața. Pe măsură ce trece timpul, anumite părți se uzează, un niplu de jet se pierde într-o excursie de camping, un șurub se deșurubează și aragazul tău se murdărește. Atunci este bine să știi că poți prelungi durata de viață a aragazului tău cu puțină întreținere/curățare și cu varietatea de piese de schimb disponibile pentru tine.
Facem arzatoare de camping de 130 de ani și suntem mândri să oferim piese de schimb pentru arzatoarele în linia actuala, precum și modele mai vechi selectate."

Alege modelul potrivit pentru aragazul tau.

  • EXPEDITION: Funcționează cu MultiFuel, OnmiFuel, OmniLite și EasyFuel
  • GRAVITY / SPIDER: Funcționează cu Gravity, Express Spider și Power Stove

10015049

Sezonalitate
allseason

6 alte produse in aceeasi categorie: