TOURER SOFTSHELL  este o jachetă de ciclism extrem de versatilă. Are o țesătură rezistentă la vânt și la apă în partea din față și o țesătură elastică cu efect de răcire pe spate. Aceste două țesături funcționale se completează perfect.

Partea din față a jachetei constă din țesătură STORMLOCK SOFTSHELL care oferă protecție fiabilă împotriva intemperiilor. Spatele este alcătuit dintr-o țesătură FLEX SHIELD super elastică pentru a-ti asigura libertatea de mișcare de care ai nevoie și pentru a te menține în formă și proaspăt pe drumuri dificile.

Mineralele speciale integrate în țesătură produc un efect plăcut de răcire asupra pielii.

Jacheta este croită puțin mai lung la spate și are o banda din silicon la tiv, astfel încât spatele să nu fie expus atunci când biciclesti printre picături. Există un buzunar practic cu fermoar pe spatele jachetei pentru batonul de energie și obiectele de valoare.

  • Greutate: 320 g (marimea M)
  • JERSEY STORMLOCK INFINITY SOFTSHELL 3L: țesătură rezistentă la vânt, impermeabila și foarte respirabila (MVTR > 30.000 g/m²/24 h (față), cu membrană de înaltă performanță
  • FLEX SHIELD COOLING: țesătură softshell respirabilă, elastică și rezistentă la abraziune, cu proprietăți rezistente la vânt și hidrofuge și efect de răcire (spate)
  • 2 buzunare pentru mâini, buzunar la spate
  • tiv elastic
  • detalii reflectorizante
10027216
999 Produse

Gen
Barbati
Destinatie
Biking
Rezistenta la apa
Water repellent
Tip tesatura
Softshell
Culoare dominanta
portocaliu

16 alte produse in aceeasi categorie: