Set arzator + oale Essential Stove Set 1.3L Vezi mai mare

Primus

Arzator + oale Essential Stove Set 1.3L

10007792

set oala cu arzator
protectie impotriva vantului
2 oale din aluminiu x 1.3L
capac tip tigaie
putere 2000W

Mai mult

✔ 10% card fidel

586 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

La comanda

Produsul se livreaza doar pe baza de comanda.
Timp de livrare: intre 10 si 30 de zile
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Nu trebuie să fii expert în expeditii outdoor pentru a găti in aer liber. Primus a creat setul de masă Essentials, astfel încât oricine să se poată angaja într-o aventură, aproape sau departe de casă. Indiferent dacă doriți să faceți un picnic în oraș sau dacă doriți o plimbare mai lungă.

  Design simplu și curat ce oferă o capacitate maximă într-un format foarte comod. Arzătorul este integrat în protecția de vânt, rezultând o sobă robustă care este foarte ușor de asamblat în pădure, în parc sau in camping. În trei pași simpli va fi gata pentru gătit: scoateți protecția de vânt din tigaie, conectați cartusul de gaz și porniti aragazul! Atunci când împachetați tabăra, ar trebui să puneti toate piesele împreună în tigaie obtinand o unitate compactă, fără zgomot. Arzătorul este, de asemenea, foarte silentios în comparație cu alte arzatoare pe gaz.

  Aceasta este versiunea mai mica a setului Essential si se livreaza cu doua tigai de 1,3L din aluminiu usor, suficient pentru 1-3 persoane. Capacul funcționează, de asemenea, ca o tigaie și are o acoperire neaderentă, astfel încât clatitele nu se vor lipi. Perfect pentru micro-aventuri.

  Cartusul de gaz nu este inclus .

  Detalii tehnice:

  • inaltime 90mm
  • diametru 198mm
  • putere 2000W
  • greutate 822g
  • timp de fierbere 1L: 4min30