Nou Trusa cosmetice Expedition Wash Bag Vezi mai mare

Jack Wolfskin

Trusa cosmetice Expedition Wash Bag

trusa cosmetice
cârlig metalic tip umeraș
stabilitate
oglindă detașabilă
capacitate de 5 litri

Mai mult

✔ 10% card fidel

134 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Intrucât sănătatea clienților nostri și a echipei Sport Virus este primordială în această perioadă dificilă, am decis închiderea temporară a magazinelor fizice. Ne puteți găsi în continuare online pe sportvirus.ro.
Am reușit să aducem o mică parte din colecția pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră în această vară. Vom onora în continuare comenzile online dar acestea vor avea un termen de livrare putin mai lung decât v-am obișnuit, deoarece le vom procesa o dată la 3 zile. Încurajăm plata online întrucât tranzacțiile cash nu sunt recomandate în această perioadă.
Vă trimitem cele mai calde urări să gestionați această situație exceptională cât de bine puteti. Suntem siguri că ne vom revedea foarte curând, în sănătate deplină, în munții nostri.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Planifici o expediție? EXPEDITION WASH BAG este un loc la îndemână pentru a-ti păstra produsele personale de îngrijire, oriunde s-ar întâmpla sa fii. Poți să-l agăți de cârlig sau să-l așezi pe o suprafață plană, fără să se răstoarne.

  Un fermoar cu deschidere largă oferă acces ușor, la vedere, la întregul conținut din fiecare compartiment. Trusa este de asemenea, echipată cu patru bucle care pot fi folosite pentru a o fixa pe rucsac sau geanta de călătorie.

  • dimensiuni: 15 x 28 x 15 cm
  • greutate: 210g
  • volum: 5 litri
  • compartiment principal, încăpător, captusit, cu 3 buzunare, compartiment pentru periuță de dinți, compartiment cu fermoar
  • bucle de atașare
  • FACE OFF 600D: țesătură robustă, foarte rezistentă la apă, cu acoperire PU / ARMATECH PLUS 600D: țesătură fină, densa, rezistentă