Poti purta două băuturi într-un singur sistem de hidratare! Widepac Divide are două compartimente separate (dimensiuni flexibile) și asa ai la dispoziție ambele băuturi în orice moment,  fără a adăuga un echipament suplimentar, fără a adăuga greutate sau volum în sistemul tau de hidratare.

Noul Widepac Divide oferă două surse de hidratare (apă / băutură izotonică) într-un sistem de hidratare cu două compartimente flexibile și două supape de băut.

Dimensiunea compartimentelor este flexibilă adică poti împărți capacitatea în funcție de nevoile tale.

Două tuburi colorate, două supape de băut - pe traseu, nu este nevoie să schimbi sau să manipulezi punga pentru a comuta sursa de hidratare: apuca doar tubul roșu pentru bautura izotonica sau albastru pentru apă pură.

TEHNOLOGIE SOURCE Hydration

  • Widepac ™ Slide Closure, ușor de utilizat, se deschide larg, permite umplerea, curățarea, drenarea și inserarea ușoară a gheții. Etanșare perfectă. Majoritatea sistemelor de hidratare SOURCE dispun de rezervoare cu închidere Widepac.
  • Taste-Free™ System - pelicula de PE  co-extrudat păstrează gustul pur, fără absolut nici o aromă de plastic. (Fără BPA și Phthalat)
  • GrungeGuard™ Technology™ - tehnologie ce inhibă creșterea bacteriilor in rezervor și tubul de băut pe durata de viață a sistemului. Tehnologia utilizează un agent antimicrobian aprobat de FDA și înregistrat EPA.
  • Glass-Like™ Technology - folia Glass-Like ™ de la SOURCE este cu 2000% mai fina decât foliile TPU standard, practic fără nicio diferență față de sticla. Această folie de polietilenă multistrat, fabricată în conformitate cu tehnologia SOURCE Glass-Like ™, previne acumularea de microorganisme făcând sistemul self-cleaning.
  • Easy Care & Low Maintenance - ingrijire ușoară și întreținere redusă - Tehnologia Glass-Like ™ combinată cu tehnologia Grunge-Guard ™ reprezintă o nouă generație în sistemele de hidratare, în care curățarea nu mai este o problemă! Pur și simplu umpli cu apă și bei din nou și din nou, fără îngrijire specială. Apa va rămâne proaspătă timp de zile și chiar săptămâni.

Caracteristici Source Widepac

  • SQC™ - SOURCE Quick Connect - permite atașarea simplă a filtrelor, a SOURCE UTA, a supapelor și a altor accesorii de hidratare precum si umplerea pungii cu apa fara a mai scoate furtunul de pe circuit
  • Helix™ Valve - valva "bite"din silicon care prin simpla muscare permite accesul unui debit mare de lichid (cand esti obosit sau in plin efort, este mai greu sa tragi lichid din rezervor) . Pentru transport, închide supapa prin simpla rasucire
  • Dirt Shield™ - capac ce protejează mustiucul de băut de nisip, praf, noroi și alte poluări pe drum
10023980

Sezonalitate
allseason

4 alte produse in aceeasi categorie: