Reduced price! Ochelari schi copii Alpina Piney Vezi mai mare

Alpina

Ochelari schi copii Alpina Piney

ochelari schi pentru copii cu varsta cuprinsa in intervalul 5 - 8 ani

Mai mult

109 lei

-30%

76 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • Pizza, cartofii prăjiți, Piney - copiii care doresc să învețe să schieze ar trebui să știe acest lucru. Indiferent dacă este vorba despre o placă de zăpadă pentru pizza sau un schuss francez, Alpina Piney le oferă întotdeauna o protecție optimă pe pârtii. Acesti ochelari de schi pentru copii sunt echipati cu tot ce are nevoie un schior începător. Rama neteda, moale, cu o captuseala confortabilă din spumă asigură un grad ridicat de confort la purtare. În același timp, o ventilație excelentă a interiorului este asigurată de orificiile din rama. Datorită tratamentului Fogstop, o lentilă care nu face fata la ceață este prin urmare, o chestie a trecutului. Pe lângă o perspectivă clară, Piney oferă de asemenea, un contrast imbunatatit: tehnologia Hicon accentuează contururile și îmbunătățește astfel percepția asupra mediului înconjurător. Acest lucru înseamnă că tinerii schiori se pot concentra întotdeauna pe elementele esențiale: respectarea balansului perfect și distracția la schi.

  • Gen Copii
    Destinatie Ski