Stil și funcționalitate: conecteaza-te la Twist Five HR V.

Ochelari cu o varietate de opțiuni de ajustare și lentile Varioflex de foarte bună calitate.

Maxima protectie - Twist este unul din cele mai vândute modele de sport de pe piață. Și nu fără motiv: de la introducerea sa, a stabilit standarde în ceea ce privește confortul, adaptarea și designul.

Primul model a fost numit Twist Zero în 2005. Ochelarii se află acum la cea de-a cincea generație - și continuă să-și scrie propriile povesti de succes cu diversele modele Twist Five .

Modelul Twist Five HR V cu rama jumătate are o gamă largă de aplicații datorită tocmai acestui tip de rama. Versiunea aceasta este echipată cu lentile cu tehnologie înaltă Varioflex. Prin urmare, au o gamă enormă de aplicații și pot fi ochelari sportivi de excepție pentru orice condiții de lumină și vreme. Lentilele isi reglează în mod optim nuanța la condițiile de iluminare (fotocromatic). Ele acoperă astfel nivelul de protecție de la 1 până la 3.

O acoperire anti-fog în interior impiedică aburirea. Suprafața lentilelor este tratată la nivel microscopic împiedicand aderența umezelii, asigurând o vizibilitate perfectă în orice moment. În plus, apa și murdăria se îndepărtează mai ușor datorită stratului hidrofob din exterior. Brațele laterale pot fi poziționate în unghiuri diferite, astfel încât ochelarii pot fi reglați în funcție de forma feței si se potrivesc perfect cu o casca de bicicleta.

Twist Five HR V combină stilul cu tehnologia de înaltă calitate - pentru cea mai bună protecție în timpul activitatilor sportive.

Filtru UV S1- S3
Latime 139mm
Ceramic - Lentilele din material ceramic sunt rezistente la soc și oferă protecție 100%.

10031543

Sezonalitate
allseason

9 alte produse in aceeasi categorie: