Noua linie de produse outdoor Source, în colaborare cu filtrele Sawyer: poti umple și reumple punga de apa de la orice sursă, datorită filtrului montat în furtun. Acest tub de hidratare cu filtru inline se conectează la toate rezervoarele SOURCE cu dispozitivul SQC (Quick Connect).

Re-umple punga SOURCE de la orice sursă
Atașeaza acest tub de filtrare la orice rezervor - și bucura-te de apă pură oriunde mergi, fără a depinde de robinet sau apă îmbuteliată pentru a umple sistemul de hidratare. Filtrul Mini Sawyer elimină 99,99999% din bacterii și protozoare, depășind recomandările EPA. Nu sunt necesare substanțe chimice - spala pur și simplu filtrul la intervale de timp pentru a asigura un debit maxim de apă.

Cum functioneaza
Pe măsură ce bei, apa trece prin pereții laterali din tubul din filtrare; bacteriile dăunătoare și protozoarele sunt prinse în pereții exteriori, astfel încât poți fi convins că apa ta este sigură de băut.

De lungă durată
Filtreaza până la 100.000 de galoane din lacuri, râuri sau cursuri de apă dulce. Filtrele Sawyer sunt atât de robuste, pot fi spalate și reutilizate mereu. Nu sunt necesare cartușe de înlocuire.

Cea mai mare eficacitate
Îndepărtează 99,99999% din bacterii (Salmonella, Cholera și E.coli) și 99,9999% din protozoare (criptosporidium și giardia), depășind recomandările EPA pentru ratele de eliminare. Nu sunt necesare substanțe chimice sau baterii.

10012525

Sezonalitate
allseason

7 alte produse in aceeasi categorie: