Set oale aluminiu anodizat LiTech Pot Set 2.3L Vezi mai mare

Primus

Set oale aluminiu anodizat LiTech Pot Set 2.3L

10007809

set de 2 oale din aluminiu anodizat x 2.3L
acoperire neaderenta
capac cu sita integrata
husa de transport

Mai mult

✔ 10% card fidel

391 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • LiTech Pot Set este, după cum sugerează și numele, prima alegere pentru montaniardul caruia îi place să socoteasca orice gram înainte de a pleca într-o drumetie. Alege să cari una sau două vase și iti poti usura bagajul.

    Vasele sunt realizate din aluminiu anodizat de înaltă calitate. Ambele vase au mai multe straturi de acoperire neaderenta pentru a facilita utilizarea si curatarea. Asigurați-vă că nu folosiți ustensile metalice în vasele cu o acoperire neaderentă, pentru a nu le distruge. Vasele pot fi stocate unul în altul. Setul vine cu un capac cu sita integrata - ideal când vărsați apa de la paste. De asemenea, include un cleste și o husa de depozitare.

    • inaltime 120mm
    • diametru 200mm
    • greutate 551g