Set arzator + oala PrimeTech Stove Set 1.3L Vezi mai mare

Primus

Set arzator + oala PrimeTech Stove Set 1.3L

10007793

set oala cu arzator
aprinzator piezo integrat
protectie impotriva vantului
2 oale din aluminiu anodizat x 1.3L
capac transparent din Tritan
putere 2000W

Mai mult

✔ 10% card fidel

830 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

La comanda

Produsul se livreaza doar pe baza de comanda.
Timp de livrare: intre 10 si 30 de zile
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Setul de arzatoare Primetech face parte dintr-o serie destinata excursionistilor cu pretentii. Un arzaror cu consum redus de combustibil si efect consistent dar cu performante maxime. . Un set compact de gatit cu arzător integrat, care îl face foarte ușor de utilizat și de transportat.

  Datorită schimbătorului de căldură integrat al oalei PrimeTech, împreună cu protecția eficientă impotriva vântului și arzătorul optimizat, acest aragaz are un consum de combustibil de aproximativ jumătate față de arzatoarele tradiționale de camping. Valva de gaz are de asemenea, un regulator care dă un efect constant și îmbunătățește performanțele atunci când cartusul de gaz începe să se goleasca la sfârșitul unei ture sau se răcește iarna. Astfel, consumul de combustibil va fi optimizat pe toată durata de viață a cartusului. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să rotiți supapa de două ori mai mult înainte de a începe. În plus, supapa are un reglaj fin, ceea ce face ca gătitul să fie mai precis și mult mai plăcut. Arzătorul este de asemenea, foarte silentios în comparație cu alte arzatoare pe gaz.

  Arzătorul este integrat în protectia de vânt, rezultând un aragaz stabil, care este foarte ușor de utilizat. În trei pași simpli, aragazul este gata pentru gătit: scoateți protecția de vant de la tigaie, conectați gazul și porniti aragazul! Atunci când strangeti tabăra, ar trebui să împachetați toate piesele împreună în tigaie și totul va deveni o unitate compactă.

  Setul de aragaz PrimeTech 1.3L contine două oale de 1.3 L din aluminiu anodizat cu protectie ceramica, dintre care una are un schimbător de căldură; capac transparent din Tritan cu strecuratoare și mâner de silicon rezistent la căldură. Cleștele inteligent este la fel de stabil ca un mâner fix.

  Cartusul de gaz nu este inclus .

  Detalii tehnice:

  • inaltime 108mm
  • diametru 178mm
  • putere 2000W
  • greutate 524g