Nu trebuie să fii expert în expeditii outdoor pentru a găti in aer liber. Primus a creat setul de masă Essentials, astfel încât oricine să se poată angaja într-o aventură, aproape sau departe de casă. Indiferent dacă doriți să faceți un picnic în oraș sau dacă doriți o plimbare mai lungă.

Design simplu și curat ce oferă o capacitate maximă într-un format foarte comod. Arzătorul este integrat în protecția de vânt, rezultând o sobă robustă care este foarte ușor de asamblat în pădure, în parc sau in camping. În trei pași simpli va fi gata pentru gătit: scoateți protecția de vânt din tigaie, conectați cartusul de gaz și porniti aragazul! Atunci când împachetați tabăra, ar trebui să puneti toate piesele împreună în tigaie obtinand o unitate compactă, fără zgomot. Arzătorul este, de asemenea, foarte silentios în comparație cu alte arzatoare pe gaz.

Aceasta este versiunea mai mare a setului Essentials si se livreaza cu doua oale de 2,3L din aluminiu usor, suficient pentru 2-5 persoane. Capacul funcționează de asemenea, ca o tigaie și are o acoperire neaderentă, astfel încât clatitele nu se vor lipi. Perfect pentru micro-aventuri.

Cartusul de gaz nu este inclus .

Detalii tehnice:

  • inaltime 116mm
  • diametru 221mm
  • putere 2000W
  • greutate 1002g
  • timp de fierbere pt 1L: 4min30
10006909

Sezonalitate
allseason

16 alte produse in aceeasi categorie: