• -40%

Un aspect minimalist și o senzație super ușoară, de picior desculț. Fiind cea mai ușoară sanda SOURCE de până acum, Solo oferă o senzație unică de picior desculț.

Designul său super-ușor nu oferă doar o experiență nouă pentru picioarele tale, ci se și prezintă într-un mod minimalist și elegant. Cu Solo, picioarele tale se bucură de o prindere stabilă și sigură, precum și de o poziție confortabilă, datorită experienței noastre de 30 de ani în proiectarea și fabricarea sandalelor.

Milioane de drumeți și călători din întreaga lume se bucură de sandalele SOURCE la fiecare pas, datorită designului nostru patentat X-Strap, talpii interioare cu miros controlat și de înaltă calitate și durabilitate. Talpa ușoară și super subțire are doar 12 mm grosime. În timp ce iti protejează picioarele de obiectele ascuțite, oferă senzația unică de picior desculț pe care o iubesti. Ingredientul antibacterian dovedit din amestecul nostru de cauciuc pentru sandale SOURCE, te asigură că sandalele și picioarele tale nu vor mirosi - chiar și în condiții umede și calde. Talpa SOLO este realizată din materiale 30% reciclate.

  • greutate 390g
  • se livreaza cu husa
10033307

Sezonalitate
vara
Gen
Barbati

4 alte produse in aceeasi categorie: