Jack Wolfskin

Rucsac copii Pioneer 22 Pack

rucsac pentru hiking
spate ajustabil pe inaltime
accesorii prindere bete
compatibil cu sistem de hidratare
husa de ploaie
pentru copii cu varsta peste 9 ani

Mai mult

✔ 10% card fidel

401 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
 • Un rucsac de drumeții adecvat, la fel ca al mamei și cel al tatalui! Caracteristicile PIONEER 22 PACK sunt similare cu cele găsite pe rucsacurile de drumeție pentru adulți: buzunar pentru sistemul de hidratare si accesorii de prindere a betelor.

  Piesele mai mari din kit pot fi depozitate în compartimentul principal, care are o închidere cu snur de tragere și un capac pentru a proteja conținutul. Buzunarele din plasă elastică din exterior sunt perfecte pentru a transporta o sticlă de apă și gustări, astfel încât să poată fi accesate rapid fără a fi necesar să deschizi rucsacul.

  Și dacă începe să plouă când micul aventurier este afară pe deal, nu trebuie să vă faceți griji. PIONEER 22 este echipat cu o husa de ploaie care poate fi trasa peste rucsac pentru a nu-l uda.

  Sistemul de spate ACS TIGHT este complet reglabil și oferă o ventilație excelentă. Potrivirea perfectă, echilibrarea corpului și distribuția uniformă a greutății fac ca rucsacul să fie confortabil de transportat, chiar și atunci când este complet încărcat. Centura de talie oferă suport suplimentar și poate fi depozitată dacă nu este necesara.

  Dimensiuni 55 x 23 x 25cm
  Lungimea spatelui S - L
  Volum 22L
  Greutate 720g