Cel mai inovator, inteligent și de succes design - deschiderea largă a pungii Widepac face umplerea, curățarea și golirea sistemului de hidratare mai ușor ca niciodată. Este 100% etanș și fără gust: apa dintr-o punga SOURCE Widepac are gustul apei pure. Alege unul dintre cele trei volume disponibile si esti gata de aventura!

Clasicul Widepac a stabilit un nou standard în sistemele de hidratare. Dupa aproape 20 de ani și milioane de pungi vandute, sistemul Source Widepac este pe primul loc în testele și recenziile produselor de acest tip. Rezervorul fără gust si confortabil de utilizat SOURCE Widepac este utilizat de sportivi, exploratori și profesioniști din întreaga lume pentru sport, drumeții, camping și orice alte activități în aer liber.

TEHNOLOGIE SOURCE Hydration

  • Widepac ™ Slide Closure, ușor de utilizat, se deschide larg, permite umplerea, curățarea, drenarea și inserarea ușoară a gheții. Etanșare perfectă. Majoritatea sistemelor de hidratare SOURCE dispun de rezervoare cu închidere Widepac.
  • Taste-Free™ System - pelicula de PE  co-extrudat păstrează gustul pur, fără absolut nici o aromă de plastic. (Fără BPA și Phthalat)
  • GrungeGuard™ Technology™ - tehnologie ce inhibă creșterea bacteriilor in rezervor și tubul de băut pe durata de viață a sistemului. Tehnologia utilizează un agent antimicrobian aprobat de FDA și înregistrat EPA.
  • Glass-Like™ Technology - folia Glass-Like ™ de la SOURCE este cu 2000% mai fina decât foliile TPU standard, practic fără nicio diferență față de sticla. Această folie de polietilenă multistrat, fabricată în conformitate cu tehnologia SOURCE Glass-Like ™, previne acumularea de microorganisme făcând sistemul self-cleaning.
  • Easy Care & Low Maintenance - ingrijire ușoară și întreținere redusă - Tehnologia Glass-Like ™ combinată cu tehnologia Grunge-Guard ™ reprezintă o nouă generație în sistemele de hidratare, în care curățarea nu mai este o problemă! Pur și simplu umpli cu apă și bei din nou și din nou, fără îngrijire specială. Apa va rămâne proaspătă timp de zile și chiar săptămâni.

Caracteristici Source Widepac

  • SQC™ - SOURCE Quick Connect - permite atașarea simplă a filtrelor, a SOURCE UTA, a supapelor și a altor accesorii de hidratare precum si umplerea pungii cu apa fara a mai scoate furtunul de pe circuit
  • Helix™ Valve - valva "bite"din silicon care prin simpla muscare permite accesul unui debit mare de lichid (cand esti obosit sau in plin efort, este mai greu sa tragi lichid din rezervor) . Pentru transport, închide supapa prin simpla rasucire
  • Dirt Shield™ - capac ce protejează mustiucul de băut de nisip, praf, noroi și alte poluări pe drum
  • dimensiuni: 18.5 x 32 x 6cm(max); 165g; lungime furtun 94cm

10006286

Sezonalitate
allseason

3 alte produse in aceeasi categorie: