Crema intretinere incaltaminte Sport wax Vezi mai mare

Meindl

Crema intretinere incaltaminte Sport wax

10003439

crema intretinere incaltaminte

Mai mult

✔ 10% card fidel

29 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Intrucât sănătatea clienților nostri și a echipei Sport Virus este primordială în această perioadă dificilă, am decis închiderea temporară a magazinelor fizice. Ne puteți găsi în continuare online pe sportvirus.ro.
Am reușit să aducem o mică parte din colecția pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră în această vară. Vom onora în continuare comenzile online dar acestea vor avea un termen de livrare putin mai lung decât v-am obișnuit, deoarece le vom procesa o dată la 3 zile. Încurajăm plata online întrucât tranzacțiile cash nu sunt recomandate în această perioadă.
Vă trimitem cele mai calde urări să gestionați această situație exceptională cât de bine puteti. Suntem siguri că ne vom revedea foarte curând, în sănătate deplină, în munții nostri.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Crema de intretinere pentru incaltaminte cu fete din piele, mareste durata de viata a acestora / contine ceara de albine / sporeste impermeabilitatea incaltamintei mentinand proprietatea de respirabilitate a acesteia.

    Se aplica pe incaltamintea curatata in prealabil, in 2 straturi consecutive.

    Se poate aplica si pe limba incaltamintei, pe capsele metalice, pe galosare precum si la imbinarea cu talpa.

    Ambalata in cutii de 80g.