Nou Ochelari de soare Alpina Skywalsh CM+ Vezi mai mare

Alpina

Ochelari de soare Alpina Skywalsh CM+

ochelari de protectie solara
potrivit penntru ghetari, zapada
filtru UV categ. 4

Mai mult

✔ 10% card fidel

410 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • Noii ochelari de gheață de la ALPINA: SKYWALSH. Design modern, protecție maximă.

    Sticla cu nivel de protecție 4 și acoperirea laterală fac din ALPINA SKYWALSH o pereche de ochelari de gheață fără compromisuri. Doar vârful este limita.

    ALPINA SKYWALSH este echipat cu o lentilă ceramică care asigură protecție 100% împotriva razelor UV și chiar atinge standardul de nivel cu filtrul de  protecție categ. 4.

    Protectiile de pe brate împiedică intrarea luminii difuzate prin lateral - o caracteristică esențială de siguranță în munți și pe ghețari, pentru a preveni afectarea ochilor. Designul cu rama din material bicomponent asigură potrivirea pe fata și sunt confortul la purtare.

    Rama robusta conferă stabilitate, iar bratele moi, acoperite cu cauciuc și pernutele pentru nas facilitează purtarea ochelarilor.