Ochelari de soare Twist Five HR Vezi mai mare

Alpina

Ochelari de soare Twist Five HR

ochelari de protectie solara

Mai mult

✔ 10% card fidel

315 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
 • Stil și funcționalitate: conecteaza-te la Twist Five HR CM +.

  Ochelari cu o varietate de opțiuni de ajustare și lentile cu oglindă de foarte bună calitate.
  Maxima protectie - Twist este unul din cele mai vândute modele de sport de pe piață. Și nu fără motiv: de la introducerea sa, a stabilit standarde în ceea ce privește confortul, adaptarea și designul. 
  Primul model a fost numit Twist Zero în 2005. Ochelarii se află acum la cea de-a cincea generație - și continuă să-și scrie propriile povesti de succes cu Twist Five HR CM +. Modelul Twist Five HR CM + cu rama jumătate are o gamă largă de aplicații datorită tocmai acestui tip de rama. Lentilele cu oglinda reflectă razele infraroșii și reduc astfel solicitarea ochilor. Protecția UV 100% este garantată în orice moment. O acoperire anti-fog în interior impiedică aburirea. Suprafața lentilelor este tratată la nivel microscopic împiedicand aderența umezelii, asigurând o vizibilitate perfectă în orice moment. În plus, apa și murdăria se îndepărtează mai ușor datorită stratului hidrofob din exterior. Brațele laterale pot fi poziționate în unghiuri diferite, astfel încât ochelarii pot fi reglați în funcție de forma feței. Twist Five HR CM + combină stilul cu tehnologia de înaltă calitate - pentru cea mai bună protecție în timpul activitatilor sportive.

  Filtru UV S3
  Lentile Ceramic mirror 
  Latime 139mm

  Mirror - Suprafața reflectorizantă reflectă razele infraroșii
  Ceramic - Lentilele din material ceramic sunt rezistente la rupere și oferă protecție 100%

  Poate fi echipat cu lentile corective de la aproximativ -4,0 până la +4,0 dioptrii,  de către un optometrist.