Ochelari de soare Twist Five CM+ Vezi mai mare

Alpina

Ochelari de soare Twist Five CM+

ochelari de protectie solara

Mai mult

✔ 10% card fidel

320 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
 • Protejează și protejează și protejează - Twist este unul dintre cele mai bine vândute ochelari sport de pe piață. Și nu fără motiv: de la introducerea sa, a stabilit standarde în ceea ce privește confortul la purtare, adaptarea și designul.

  Primul model a fost numit Twist Zero în 2005. Ochelarii sport sunt acum la a cincea generație - și își continuă propria poveste de succes cu Twist Five CM +.

  Versiunea full-frame Twist Five HR S CM + aduce un design elegant și lentile extrem de funcționale. Lentilele mirror reflectă razele infraroșii și astfel reduce tensiunea asupra ochilor. Între timp, protecția UV 100% este garantată în orice moment. Un strat anti-fog în interior te asigurăde  faptul că lentilele nu se aburesc.

  Suprafața este aspră la un nivel microscopic. Acest lucru împiedică aderarea umezelii. În plus, apa și murdăria se rostogolesc mai ușor datorită stratului hidrofob din exterior. Brațele laterale pot fi setate la unghiuri diferite, astfel încât ochelarii să poată fi reglați individual la forma feței.

  Twist Five CM + combină stilul cu tehnologia de înaltă calitate - pentru cea mai bună protecție în timpul sportului.

  Filtru UV S3
  Lentile Ceramic mirror 
  Latime 140mm

  Mirror - Suprafața reflectorizantă reflectă razele infraroșii
  Ceramic - Lentilele din material ceramic sunt rezistente la rupere și oferă protecție 100%

  Poate fi echipat cu lentile corective de la aproximativ -4,0 până la +4,0 dioptrii,  de către un optometrist