Reduced price! Manusi React Vezi mai mare

Ferrino

Manusi React

manusi pentru alpinism
rezistenta la apa si vant

Mai mult

260 lei

-40%

156 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Mănușă rezistentă la apă si vant, caracterizată printr-o fixare perfectă care asigură o sensibilitate maximă la utilizarea echipamentului: alegerea ideală pentru activitățile de iarnă din munți.

    Realizata din material exterior Nylon Dobby, membrana Dyntex, umplutura Thermolite, cu intarituri din piele pe palme si degete, intarituri EVA pe monturi pentru prevenirea loviturilor.

    Material conductiv inserat pe degetul arătător și degetul mare pentru utilizarea dispozitivelor touchscreen.

    Thermolite® asigură căldură și confort in raport cu o greutate redusa. Comoda și ușoara, Thermolite® este o țesătură din fibre goale, care captează aerul pentru o mai bună izolare și performanță,

    Membrana Dintex: o membrană specială care este lipită de țesătură, astfel încât articolele de îmbrăcăminte să rămână confortabile și uscate. Potrivita tuturor condițiilor atmosferice, Dintex oferă un strat care nu poate fi pătruns de vânt sau de apă, menținând în același timp o respirabilitate maximă