Reduced price! Manusi de ski Atna Peak Dryedge Vezi mai mare

Millet

Manusi de schi Atna Peak Dryedge

manusi pentru schi

Mai mult

280 lei

-30%

196 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • Manusi pentru schi pe partie sau in afara ei, o soluție caldă și fiabilă pentru toată iarna, la cel mai înalt nivel de confort. Datorită membranei DRYEDGE ™ STRETCH, manusile sunt flexibile și impermeabile. Ușoara si calda, căptușeala HYPERLOFT ™ ofera respirabilitate, indeparteaza frigul și menține un climat cald si plăcut în timpul acțiunii. Finisajul cu microfibră din interior este deosebit de confortabil pentru uzul pe termen lung. Aceste mănuși elastice nu sunt voluminoase și au fost foarte bine finisate; palmele anti-alunecare si vârfurile degetelor și zonele întărite sunt concepute pentru a combate uzura și frecarea repetată; manșetele de protecție împiedică pierderea căldurii si accesul zăpezii in interior. Nu există nimic care să lipsească din designul lor, există chiar și un ștergător de ochelari și un panou moale pentru un nas care curge ... Acesta este combinația câștigătoare pentru schiorii care doresc o manusa moderna , de înaltă performanță , la un pret accesibil tuturor.

  • Gen Unisex
    Destinatie Ski