Petzl

Lanterna frontala Bindi

lanterna fronatala
200 lumeni

Mai mult

✔ 10% card fidel

210 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
 • Petzl Bindi este o lanterna ușoara dar puternica, reîncărcabila, care cântărește doar 35 g. Cu o putere de 200 de lumeni, este perfecta pentru drumeție, camping sau alergare, cu module de lumină albă și roșie. Bindi are o baterie încorporată și un port de reîncărcare micro-USB, cu un contor de baterie ușor de citit, astfel încât vei sti cu precizie când mai ai timp de "un ceai" sau este complet încărcata.

   Moduri de iluminare 

  • Autonomie max: Luminozitate 5 lm, raza 6 m, autonomie 50h.
  • Maxi Power: Luminozitate 200 lm, raza 36 m, autonomie 2h
  • Standard:  Luminozitate 100 lm, raza 23 m, autonomie 3h

  Este prevazuta cu "incuietoare" pentru a bloca aprinderea accidentala. Lumina roșie vine cu două setări, o lumină de intensitate mică, care arde la 1 lumen timp de 33 de ore și o lumină stroboscopică, potrivită pentru ciclism de noapte sau alergare care va arde 200 de ore și este vizibilă de la 400 de metri.

  Dacă descarci bateria Bindi rapid si neașteptat, aceasta are un mod unic de rezervă de lumină albă care va continua să ardă timp de 90 de minute la 3 lumeni. Acest lucru iti va oferi suficientă lumină pentru a-ti stabili bivuacul. Aceasta este o caracteristică de siguranță destul de unică în rândul producătorilor de lanterne, dar una foarte utilă, având în vedere capacitatea limitată de putere a Bindi.