Nou Jacheta femei Sky Track Vezi mai mare

Jack Wolfskin

Jacheta femei Sky Track

jacheta usoara din fleece
tesatura stretch
respirabila
aspect marmorat
compatibila cu sistem "zip-in short"

Mai mult

✔ 10% card fidel

401 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Intrucât sănătatea clienților nostri și a echipei Sport Virus este primordială în această perioadă dificilă, am decis închiderea temporară a magazinelor fizice. Ne puteți găsi în continuare online pe sportvirus.ro.
Am reușit să aducem o mică parte din colecția pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră în această vară. Vom onora în continuare comenzile online dar acestea vor avea un termen de livrare putin mai lung decât v-am obișnuit, deoarece le vom procesa o dată la 3 zile. Încurajăm plata online întrucât tranzacțiile cash nu sunt recomandate în această perioadă.
Vă trimitem cele mai calde urări să gestionați această situație exceptională cât de bine puteti. Suntem siguri că ne vom revedea foarte curând, în sănătate deplină, în munții nostri.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Jacheta SKY TRACK este confecționată din fleece Nanuk150 cu aspect marmorat, cu un design sportiv care să completeze stilul tau de viață - activ în aer liber.

  Jacheta are o dimensiune compactă atunci cand este imapchetata, astfel încât să o poți pastra în rucsac în așteptarea pauzei binemeritate sau pentru când se răcește. Poți combina de asemenea, SKY TRACK cu o jachetă compatibilă folosind fermoarul sistemului "zip-in".

  • Greutate: 308g (marimea S)
  • NANUK 150 HEATHER: fleece de căldură medie, cu aspect marmorat
  • 2 buzunare de mână
  • ZIP-IN SYSTEM SHORT: posibilitatea de a o combina cu o geacă exterioară
  • tiv reglabil