Nou Ghete barbati Kansas GTX Vezi mai mare

Meindl

Ghete barbati Kansas GTX

ghete pentru drumetii montane

Mai mult

✔ 10% card fidel

875 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei
  • 8.5
  • 9.5

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • Modelul Kansas GTX  este în producția Meindl de peste 15 ani. Este fabricat din fețe din piele Nubuck cerată cu o galosare din cauciuc pe vârf, care iti oferă protecție într-o mare varietate de tipuri de teren montan.

    Gheata include diverse tehnologii pentru a-i optimiza performanțele, inclusiv o membrană GORE-TEX pentru hidroizolație, un brant Air-Active pentru a controla nivelul de umiditate, un sistem de insiretare Digafix pentru prindere perfectă și pernute de compresie în jurul gleznei pentru a minimiza presiunea in miscare.

    În plus, gheata este prevăzută cu o talpă din cauciuc cu densitate dublă care asigură o tracțiune excelentă și absorbție a șocurilor.

    Greutate: 750g