Jack Wolfskin

Ghete copii Mtn Attack 3 Texapore Mid

ghete pentru hiking
impermeabile si respirabile
talpa flexibila cu buna aderenta si amortizare

Mai mult

348 lei

-30%

244 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • Huckleberry Finn și Tom Sawyer ar fi purtat această gheată dacă ar fi existat pe atunci!

    Ghetele impermeabile MTN ATTACK 3 TEXAPORE MID au fost concepute pentru drumeții și alte activități de petrecere a timpului liber. Talpa intermediara EVA amortizează fiecare pas și face ca gheata să fie extrem de confortabila, ceea ce este deosebit de important pentru drumeții mai lungi. Gheata are o talpă din cauciuc cu un profil anti-alunecare, care asigură o bună aderență pe iarbă, pe trasee forestiere și pe terenuri neuniforme și noroioase. Fata se extinde deasupra gleznei și oferă un suport foarte bun.

    O membrană hidroizolantă TEXAPORE păstrează piciorul uscat chiar și în ploaie torențială. Și deoarece gheatal este fabricata in întregime din materiale sintetice, necesită îngrijire și întreținere minime.

    Credem că este important ca micii aventurieri să se bucure de drumeții și să nu fie ingreunați de încălțămintea greoaie. De aceea am proiectat MTN ATTACK 3 TEXAPORE MID pentru a fi cât mai ușoară posibil. Modelul este cu 22% mai usor decat predecesorul sau.