Meindl

Ghete barbati Air Revolution 4.1

ghete pentru trekking
membrana Gore-Tex
sistem Air Revolution
indice de activitate: B/C (trekking)

Mai mult

✔ 10% card fidel

1 264 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Meindl Air revolution - o gamă inovatoare conceputa pentru a vă oferi un confort sporit în timpul drumețiilor.

  Modelul Air Revolution 4.1 oferă un sprijin excelent și o mare stabilitate în toate circumstanțele. Talpa Meindl Alpin Rigid de la Vibram este ranforsata si echipată cu un element de amortizare EVA și un absorbitor de șocuri PU. De asemenea, asigura un excelent suport pentru glezne pe trasee accidentate. Talpa este compatibila cu coltari cu prindere clasica sau semi-mecanica.
  Aceste ghete oferă un raport optim de greutate, confort și detalii tehnice. Modelul beneficiază de toată experiența Meindl, combinată într-o talpă care vă oferă o aderenta optima necesară pentru drumeții.

  Fete din piele suede si membrana Gore-Tex Performance Comfort.

  Sistemul Air Revolution

  Acest sistem de pionierat și multiplu premiat a fost dezvoltat de Meindl in urma cu 12 ani. Acesta garantează un climat optim în interiorul ghetei și o mai bună ventilație - pentru ghete cu aer condiționat!

  Întreaga limbă este formată din plasă 3D și un material buretos reticular ventilat, ce asigura amortizarea continuă. Această combinație creează un efect de pompare. Pentru a obține o formă anatomică, este prevazuta cu un stabilizator din microfibră. O fixare cu banda Velcro, integrată în partea din față a ghetei și la capătul limbii, asigură fixarea perfectă a acesteia.
  Când piciorul se odihnește pe pământ - aerul curat este tras în interiorul ghetei. Când piciorul se ridica de la sol - aerul cald este evacuat din gheata.

  • Partea superioară: piele suede și plasă
  • Căptușeală: Gore-Tex®
  • Branturi: Air-Active® Soft Print Drysole
  • Talpă: Rigid Alpin by Vibram
  • Greutate: 1400 g (pereche)