Cea mai impresionantă caracteristică a acestor ghete este greutatea incredibil de mica! Meindl a făcut minuni aici pentru a oferi un model de ghete incredibil de solid la o greutate minimă.
Ghetele sunt concepute pentru utilizare în trei sezoane, cu o talpă solidă, dar totuși flexibilă, înălțime medie, design modern și impermeabilizare fiabilă datorită unei căptușeli Gore-Tex.

Fata superioara este realizata din piele intoarsa cu insertii din  material textil rezistent la abraziune. O galosare completa din cauciuc protejeaza impotriva loviturilor in pietre si ofera o mai buna rezistenta la apa.

In interior există un brant detașabil din spumă și la exterior, o talpă intermediara din EVA cu densitate dublă. Acestea se combină pentru a oferi amortizare perfecta și absorbție a șocurilor, optimizând modelul pentru drumetii pe distanțe lungi. Talpa Vibram ofera de asemenea, o aderentă bună - cu santuri destul de adânci, care vor "mușca" în orice teren moale.

În ceea ce privește șiretul, acesta merge până la vârful piciorului, la fel ca la un pantof de approaching, permițând o ajustare precisă, pe toată lungimea piciorului.

Greutate: 440g/buc

10034270

Sezonalitate
primavara-vara

16 alte produse in aceeasi categorie: