Bocanci Meindl realizati de cel mai renumit producator german de incaltaminte outdoor, cu o traditie de peste 300 ani.Recomandati iubitorilor de drumetii montane dar si pentru padurari, vanatori, echipe de salvamont si aplicatii militare.

Modelul Dovre Extreme -  calapod mai lat, foarte confortabile, cu caramb inalt, realizate din piele integrala, recomandate in drumetiile montane angajante. Impermeabile si respirabile datorita membranei Gore-Tex.  Galosare totala din cauciuc ce protejeaza de apa si lovituri. Brant Air-Active.

Talpa ergonomica complexa cu insertie PC pentru stabilitate pe teren accidentat, strat PU pentru absorbtie a socurilor si strat Vibram Multigriff pentru aderenta si tractiune, brant Air Active dry.

Doua inovatii Meindl premiate la targurile internationale de profil, aduc un plus de confort:

*MFS-memory foam system - strat de spuma inserat intre piele si captuseala, in zona gleznei si a calcaiului, ce preia forma piciorului dupa o purtare, asigurand o potrivire perfecta.

*DIGAFIX - sistem inovator de prindere a sireturilor, impinge calcaiul la locul lui in gheata asigurand o buna pozitie si stabilitate a piciorului, mai ales la coborare si pe teren accidentat
 

 

10005762
999 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: