Schiul de tura este și mai distractiv atunci când porți jacheta hardshell ALPSPITZE!

Datorită țesăturii PERTEX SHIELD AIR, jacheta este impermeabilă și foarte respirabilă, mai ales ca are fermoare de aerisire sub brate. Buzunarele de la piept sunt ușor de accesat, chiar dacă porți un rucsac. Și există un buzunar special pe mânecă pentru cartela de schi. Gluga este reglabilă și compatibilă cu cască și este prevazuta cu elemente reflectorizante pe spate. Cipul RECCO facilitează localizarea ta de către serviciile de salvare în caz de urgență.

  • Greutate: 495 g (marimea M)
  • cusaturi termosudate
  • fermoare rezistente la apa

PERTEX® SHIELD AIR - Material de înaltă tehnologie în ceea ce privește respirabilitatea și rezistența la apă.

Materialul plăcut moale și ușor, extinde orizontul îmbrăcămintei pentru orice vreme. O structură specială din nanofibră permite trecerea aerului și creează o respirabilitate maximă, asigurând o senzație de confort atunci când este purtata.

Materialul exterior împiedică umezirea în timp ce țesătura interioară elimină umezeala, ceea ce înseamnă că straturile interioare rămân uscate și pielea nu se răcește.

Țesătura inovatoare este potrivită pentru diferite utilizări, oriunde este nevoie de protecție impermeabilă și respirabilă și este ideală pentru activități de mare intensitate.

De aceea, materialul durabil și funcțional PERTEX® SHIELD AIR este utilizat în multe articole de îmbrăcăminte care trebuie să reziste la condiții meteorologice schimbătoare.

10030941

Sezonalitate
iarna
Gen
Barbati
Destinatie
Hiking/ Trekking
Ski
Rezistenta la apa
Impermeabil - fara umplutura
Culoare dominanta
portocaliu

5 alte produse in aceeasi categorie: