Tricou copii Breeze Kid
  • -30%

Hainele Devold® Breeze sunt moi și ușoare, concepute special pentru zilele când ai nevoie de îmbrăcăminte ultra-ușoară, respirabilă și care ajută la reglarea temperaturii corpului. Fabricate din lână Merino 100% de cea mai bună calitate norvegiană, aceste tricouri sunt garantate împotriva mancarimii pielii. Lâna Merino are un efect de răcire în vreme caldă și se simte caldă pe piele când temperatura scade.

Lâna este respirabilă în mod natural, reglează temperatura corpului în funcție de activitate și este de asemenea, moale și flexibilă - ceea ce este o necesitate pentru activitatea fizică.

În plus, lâna este în mod natural rezistentă la mirosuri, ceea ce o face favorita atunci cand alegi echipamentul pentru efort fizic. Acestea sunt articole de îmbrăcăminte pe care le poți folosi de mai multe ori, fără a fi neapărat nevoie să le speli - doar le usuci si le aerisesti înainte de a te pregăti de drum. Salvezi atât timp, cât și mediu, evitând spălarea inutilă, ceea ce face ca aceste haine să fie perfecte pentru călătorii mai lungi.

10020205
999 Produse

Material
Lână
Proprietăți
Maneci lungi
Gen
Copii
Destinatie
Hiking/ Trekking
Culoare dominanta
roz

8 alte produse in aceeasi categorie: