Devold® Tuvegga Sport Air este un strat de bază reversibil din lână merinos. Tricoul este dezvoltat pentru activități de mare intensitate în care nevoia de izolație și capacitatea de a regla temperatura corpului este importantă.

Suprafața plană oferă un transport eficient al umiditatii și o respirabilitate ridicată atunci când este purtată lângă piele. Dacă este necesară mai multă izolație, tricoul poate fi inversat, în acest caz construcția din țesătură 3D cu canale de aer va genera izolație suplimentară. Pentru a îmbunătăți și mai mult capacitatea de a regla temperatura corpului, am plasat strategic Wool Mesh pe panoul din spate si sub brațe.

Un tricot elastic izolator, ușor și moale, a fost încorporat pentru a absorbi umezeala și a te menține uscat în timpul activităților intense.

Acest articol de îmbrăcăminte all-in-one elimină nevoia de îmbrăcăminte suplimentară, reducând greutatea pentru aventurile solicitante.

  • tricot din țesătură 3D lana merinos
  • reversibil în funcție de diferite niveluri de intensitate și schimbări ale temperaturii exterioare
  • Wool Mesh - amplasarea strategică a plasei respirabile. Wool Mesh se usucă rapid, impingand excesul de căldură și umezeală departe de corp.
  • Rib Knit - tricot elastic cu canale, ușor, cu abilități mari de izolare. Absoarbe umezeala si te mentine uscat in timpul activitatilor intense.
  • mâneci prelungite cu găuri pentru degetul mare
  • lână Merinos Total Easy Care; se spală la mașină
10036013

Material
Lână
Sezonalitate
primavara-vara
Gen
Barbati
Destinatie
Hiking/ Trekking
Ski
Culoare dominanta
portocaliu

16 alte produse in aceeasi categorie: