Butelie gaz Power 450g Vezi mai mare

Primus

Butelie gaz Power 450g

10000245

Butelie combustibil
supapa filetata

Mai mult

✔ 10% card fidel

44 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • Power gas este amestecul nostru cel mai versatil, oferind o putere excelentă in conditii de primăvară până in iarna. Chiar dacă temperatura scade sub punctul de îngheț, butelia asigură o presiune suficientă pentru a activa un arzator. Versatilitatea sa o face potrivita pentru situatii in care conditiile meteorologice si de temperatura sunt incerte.

    Primus a creat gaz pentru toate anotimpurile și scopurile. Oferim trei amestecuri de gaze diferite pentru diferite condiții: Summer gas (gaz pentru vară), Power gas (gaz de putere) și Winter gas (gaz pentru iarnă), pentru a optimiza energia și eficiența când și unde aveți nevoie. Power gas este amestecul nostru cel mai versatil, oferind o putere excelentă chiar și în jurul valorii de 0 ° C. Gazul de vară este optimizat pentru o eficiență maximă a combustibilului în condiții de temperatură ridicată până la temperaturi de până la 40 ° C. Pentru temperaturi scăzute am creat Winter gas care funcționează eficient până la - 22 ° C