Butelie gaz Summer 230g Vezi mai mare

Primus

Butelie gaz Summer 230g

10000247

Butelie combustibil
supapa filetata

Mai mult

✔ 10% card fidel

27 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • La temperaturi de + 15 ° C și peste, un amestec convențional de gaze va suprasolicita cele mai multe arzatoare, făcându-le mai puțin eficiente, rezultând un consum mai mare de combustibil decât este necesar. Primus Gas Summer este optimizat pentru condiții de vară și temperaturi apropiate de + 40 ° C și astfel gazul va rămâne eficient chiar și în condiții cu adevărat calde.

    Primus a creat gaz pentru toate anotimpurile și scopurile. Oferim trei amestecuri de gaze diferite pentru diferite condiții: Summer gas (gaz pentru vară), Power gas (gaz de putere) și Winter gas (gaz pentru iarnă), pentru a optimiza energia și eficiența când și unde aveți nevoie. Power gas este amestecul nostru cel mai versatil, oferind o putere excelentă chiar și în jurul valorii de 0 ° C. Gazul de vară este optimizat pentru o eficiență maximă a combustibilului în condiții de temperatură ridicată până la temperaturi de până la 40 ° C. Pentru temperaturi scăzute am creat Winter gas care funcționează eficient până la - 22 ° C