Reduced price! Casca schi Alpina Albona Vezi mai mare

Alpina

Casca schi Alpina Albona

casca pentru schi freeride

Mai mult

454 lei

-30%

318 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • ALPINA ALBONA este o cască pentru freeride, care oferă o protecție fără compromisuri, multe detalii atent lucrate și manopera de înaltă calitate.

  Albona nu este doar numele uneia dintre cele mai populare coborâri din Saint Anton, ci și numele castii ALPINA pentru freeride, din segmentul preț-performanță. ALPINA ALBONA este fratele cel mic al ALPINA MAROI.

  Curat - acesta este designul ALPINA ALBONA. Aspectul minimalist este caracterizat de linii subtile și sigla de aluminiu de înaltă calitate. Designul clar, personalizat are ca rezultat o formă modernă, inconfundabilă, atemporală. Învelișul castii este format din două plăci de policarbonat care se potrivesc perfect datorită conexiunii fără sudură. Edge Protect protejează casca in zona frontală, iar tranzițiile de suprafață moale adaugă o notă de rafinament.
  Partea superioară este definită de aerisiri discrete care sunt integrate în puncte importante.Ventilația activă inunda continuu canalele de aer cu suficient aer.
  În interior, sistemul EPS direcționează fluxul de aer în jurul întregului cap. Acesta conduce aerul cald din interior catre exterior si aduce aer proaspat in interior.
  Noua construcție a urechilor asigură de asemenea, un nivel foarte ridicat de confort. Materialele moi ofera confort iar perforațiile garantează o percepție excepțională a sunetelor din jur.

  • urechi detasabile , pentru schiul de primavara
  • interior detasabil , usor de spalat
  • protectie de vant in partea din spate, pe gat
  • buton de reglare 3D a circumferintei