Manusi copii Easy Entry Mitten Vezi mai mare

Jack Wolfskin

Manusi copii Easy Entry Mitten

manusi calduroase
material rezistent la apa
umplutura termica
taietura larga pentru acces usor
lesa pentru atasare de maini

Mai mult

✔ 10% card fidel

136 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
  • EASY ENTRY MITTEN - numele spune tot. O curea mare Velcro le face extrem de accesibile, astfel încât chiar și cei mai mici copii le pot gestiona pe cont propriu.

    Mănușile încorporează o umplutura din fibre sintetice, ușoara, robusta și foarte calduroasa, ceea ce înseamnă că acestea rămân calde chiar dacă se umezesc. Adăugați o țesătură exterioară rezistență la vânt și o căptușeală termică moale și veți obține o combinație imbatabilă la frig.

    Pentru a impiedica pierderea lor, acestea sunt echipate cu o curea elastica de fixare care se rotește în jurul încheieturii mâinii. Și cu palmele lor întărite, mănușile EASY ENTRY sunt construite pentru a rezista la tratament dur.

  • Gen Copii
    Destinatie Ski