Reduced price! Rucsac Prolighter Summit 18 Vezi mai mare

Millet

Rucsac Prolighter Summit 18

rucsac pentru alpinism

Mai mult

426 lei

-30%

298 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Intrucât sănătatea clienților nostri și a echipei Sport Virus este primordială în această perioadă dificilă, am decis închiderea temporară a magazinelor fizice. Ne puteți găsi în continuare online pe sportvirus.ro.
Am reușit să aducem o mică parte din colecția pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră în această vară. Vom onora în continuare comenzile online dar acestea vor avea un termen de livrare putin mai lung decât v-am obișnuit, deoarece le vom procesa o dată la 3 zile. Încurajăm plata online întrucât tranzacțiile cash nu sunt recomandate în această perioadă.
Vă trimitem cele mai calde urări să gestionați această situație exceptională cât de bine puteti. Suntem siguri că ne vom revedea foarte curând, în sănătate deplină, în munții nostri.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Conceput pentru dimensiunea verticală, acest nou rucsac de alpinism cântărește doar 850g si are o formă foarte clară - dedicată alpinismului in pereti mari. Pe lângă noul material ultra-ușor, cu rezistență maximă pentru performanțe in pereti spre varfuri, oferă si  libertatea unei centuri de șold complet detașabile și a unei compresii maxime a volumului, permisă de un sistem inovator de închidere. Rucsacul este compact, sta bine pe spate și este extrem de funcțional pe trasee: 2 suporturi minimaliste pentru pioleti de gheață, un suport pentru coarda în partea superioară, 2 bucle pentru agatarea ușoară a dispozitivelor de coborare și 3 buzunare cu acces ușor.

    • Inchidere "roll-up" cu extensie de 10 litri si chinga de fixare a corzii.
    • buzunar frontal cu fermoar, 2 buzunare stretch laterale
    • lungime spate 46cm
    • greutate 850g