Reduced price! Jacheta barbati Sikati Sweat Vezi mai mare

Millet

Jacheta barbati Sikati Sweat

hanorac respirabil, calduros
interior din fleece Sherpa

Mai mult

469 lei

-30%

328 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Intrucât sănătatea clienților nostri și a echipei Sport Virus este primordială în această perioadă dificilă, am decis închiderea temporară a magazinelor fizice. Ne puteți găsi în continuare online pe sportvirus.ro.
Am reușit să aducem o mică parte din colecția pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră în această vară. Vom onora în continuare comenzile online dar acestea vor avea un termen de livrare putin mai lung decât v-am obișnuit, deoarece le vom procesa o dată la 3 zile. Încurajăm plata online întrucât tranzacțiile cash nu sunt recomandate în această perioadă.
Vă trimitem cele mai calde urări să gestionați această situație exceptională cât de bine puteti. Suntem siguri că ne vom revedea foarte curând, în sănătate deplină, în munții nostri.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Cu căptușeala din fleece Sherpa care imita lana de oaie, vei purta acest hanorac tot timpul iernii. Material exterior din tricot poliester cu căptușeală calduroasa- pentru stil urban și căldura.

    Este confortabil și respirabil, dar și funcțional: rezistent, ușor de întreținut și cu buzunare sigure. Ideal pentru sesiuni de pre și post catarare, acest hanorac oferă confort optim pentru pozitiii statice și temperaturi joase, oferind în același timp mobilitatea de care ai nevoie.