Rucsac Ubic 45 MBS Vezi mai mare

Millet

Rucsac Ubic 45 MBS

rucsac pentru activitati montane diverse
1 compartiment principal, multiple buzunare
centura pivotanta MBS
accesorii prindere bete si piolet, rachete de zapada, cort
compatibil cu sistem de hidratare
husa de ploaie

Mai mult

✔ 10% card fidel

782 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Rucsac pentru activitati montane diverse cu multiple accesorii si optiuni. 1 compartiment principal ce se poate separa cu diafragma, 1 buzunar lateral cu fermoar, 1 buzunar stretch lateral, 1 buzunar frontal cu fermoar, chingi laterale de compresie, accesorii de prindere pentru piolet, bete, schiuri, rachete de zapada, husa de ploaie, spate , bretele si centura foarte confortabile si aerisite
    compatibil cu sistem de hidratare, husa de ploaie

    Partea din spate a acestui rucsac este cu adevărat unică datorită sistemului Mobility Back System ™. Poziționarea laterală a curelelor de umăr, împreună cu o centură de șold pivotantă, dă impresia că rucsacul și purtătorul sunt unul. UBIC 45 MBS se sincronizeaza in miscare cu purtatorul său. Din cercetările efectuate de centrul de design MILLET, acest rucsac eliberează șoldurile și torsul. "Am muncit din greu pentru a poziționa perfect punctul de rotație, pentru a obține cel mai mare beneficiu", explică managerul de produs Michèle despre inovatia centurii de șold.

    Inaltimea spatelui: 46cm
    Greutate: 1350g