Coarda dinamica Magma Triaxiale 60m x 9.5 mm Vezi mai mare

Millet

Coarda dinamica Magma Triaxiale 60m x 9.5 mm

10004245

coarda dinamica pentru alpinism si escalada
tratata hidrofob

Mai mult

✔ 10% card fidel

727 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • O frânghie dinamică pentru practicarea alpinismului. Datorită unui diametru confortabil pentru asigurare, aceasta prezintă cel mai bun echilibru între finețe, ușurință și siguranță. Cu un partener de asigurare mediu ca pregatire, acest 9.5 te va menține calm. Cand te gandesti la diametrul corzii, te gandesti cat de experimentat este partenerul tau de catarare. Cu cât coarda este mai fină, cu atât mai repede alunecă deci cu atât este mai dificil să asiguri.

  Pe scurt, Magma Triaxiale este un compromis bun, pentru o viață mai lungă :)

  "TRIAXIALE® ( TRX) = tehnologie ce apartine exclusiv marcii Millet, tehnologie ce oferă un nivel ridicat de confort, siguranță și durabilitate. "Este o modalitate specială și total exclusivă de a face miezul de frânghie" explică managerul de produs. "Acest proces de fabricație necesită mașini care pot împleti miezurile și nu doar răsucesc firele de poliamidă. Firele interne variază în număr, în funcție de diametrul exterior final. Aceste împletituri protejează miezul de abraziunea internă.

  • Forta de soc ; 830daN 
  • greutate: 57g/m
  • numar de caderi: 6
  • elongatie: 35%
  • numar de toroane: 40