Reduced price! Termos Thermo sport bottle grip 0.5L Vezi mai mare

Jack Wolfskin

Termos Thermo sport bottle grip 0.5L

termos din inox
suprafata acoperita anti-alunecare
mustiuc mare
manevrabil cu o singura mana
Volum 0.5L

Mai mult

101 lei

-30%

71 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Intrucât sănătatea clienților nostri și a echipei Sport Virus este primordială în această perioadă dificilă, am decis închiderea temporară a magazinelor fizice. Ne puteți găsi în continuare online pe sportvirus.ro.
Am reușit să aducem o mică parte din colecția pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră în această vară. Vom onora în continuare comenzile online dar acestea vor avea un termen de livrare putin mai lung decât v-am obișnuit, deoarece le vom procesa o dată la 3 zile. Încurajăm plata online întrucât tranzacțiile cash nu sunt recomandate în această perioadă.
Vă trimitem cele mai calde urări să gestionați această situație exceptională cât de bine puteti. Suntem siguri că ne vom revedea foarte curând, în sănătate deplină, în munții nostri.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Cand muncesti din greu la urcare abia astepti sa bei ceva pe varf. Acest termos este piesa ce nu trebuie sa lipseasca din rucsac.

    Are un muștiuc mare, pe care îl poți deschide și închide rapid cu o mână. Pune o carabiniera la capac și il poti agata de rucsac.

    Greutate: 310g
    Dimensiuni: 24.3 x 8cm